Vakbeurs Gastronomie 2016
We staan dit jaar op het gastronomisch top-event voor de horeca-professional waarbij ook de jaarlijkse Gault&Millau-awards worden uitgereikt. Gastronomie editie 2016 wordt gehouden op 7 & 8 november in de Jaarbeurs te Utrecht. Deze vakbeurs draait om kwaliteit, inspiratie en beleving! Hier treft u enkel hoogwaardige en mooie producten, passend bij de horeca in het midden- tot hoogsegment. In het midden van de beursvloer word een groot (90 m2) kookeilanden gecreëerd. Dit gaat het toneel vormen voor spectaculaire Master Classes van sterren / topchefs.      > www.vakbeursgastronomie.nl
Mossels kunnen altijd
Het verhaal dat er alleen bij de r in de maand mossels zijn stamt nog uit vroeger tijden, toen het nog te moeilijk was om mosselen goed te houden in het zomerweer. Eigenlijk wordt de mossel het hele jaar door gevangen, op de maand mei na. Voor de beste en lekkerste mossels werken we samen met Delta Mossels, uiteraard ook gevestigd in Yerseke.
Onze acties
We hebben iedere week een aantal mooie aanbiedingen. Klik hier om onze acties te bekijken!
Zonnige toekomst voor Zeeuwse oesters
Het gaat behoorlijk goed met de Zeeuwse oester. Dat zegt Cees van Liere, de voorzitter van de Nederlandse Oestervereniging. De sector is bezig met nieuwe markten. Zo exporteren we nu al naar Hong Kong en Duitsland. En we verkennen de markt in China. "Ook in Nederland is er nog een hele markt te winnen. Vooral in het noorden zijn mensen nog niet bekend met de Zeeuwse oesters.