Platte oesters
Vanaf 17 september opent het seizoen van de platte oesters. Dit jaar hebben we zelfs 2 soorten platte oesters in het assortiment: originele Zeeuwse platte afkomstig uit het Grevelingenmeer en geïmporteerde platte oesters uit Ierland. De reden is dat er een verschil in kwaliteit en prijs tussen beide zit en op deze manier heeft u zelf de mogelijkheid om te kiezen voor welke prijs/kwaliteit u kiest.  
Bluefin tonijn
Vandaag hebben we de hand weten te slaan aan deze mooie tonijn. Deze boot heeft met de lijn, voor de kust van Noorwegen, 3 bluefin tonijnen gevangen van meer als 200 kg. De tonijn die wij gekocht hebben weegt 260 kg met kop.
Moules Bouchots
Naast de Zeeuwse mosselen, die we in allerlei soorten en maten, in ons assortiment hebben, voeren we ook de Franse paalmosselen. Deze zijn ook bekend onder de naam Moules Bouchots.
Onze acties
We hebben iedere week een aantal mooie aanbiedingen. Klik hier om onze acties te bekijken!
Levering per bakfiets
W&A is aan het voorsorteren op de toekomst. We hebben een groot aantal klanten in het centrum van Amsterdam. Zoals iedereen weet is, is er bijna  geen doorkomen meer aan in het verkeer, in het centrum van Amsterdam, en hebben we steeds groter probleem met stikstof. Daarom maken we sinds kort regelmatig gebruik van Tring Tring. Wij rijden met onze bussen naar Amsterdam. Daar geven we aan de rand van de stad de bestellingen over aan fietsers (tringers) op bakfietsen die de verdere distributie voor hun rekening nemen.