Zeebaars
Het seizoen van de wilde zeebaarzen is weer begonnen. Deze baarzen worden vaak door sportvissers met de hengel gevangen en via de visafslag verkocht. Dit is de mooiste kwaliteit die je kan hebben. Daarnaast zijn er wilde zeebaarzen die met staande wantnetten worden gevangen. Deze zijn vaak te herkennen aan de "dikkere" buiken. Op dit moment hebben we echter ook grote kweekzeebaarzen uit Spanje. Deze zijn verkrijgbaar in de maten 1400-1800 gr en 1800-2600 gr. Deze kwaliteit is fabuleus en doet zeker niet onder voor de wilde zeebaarzen. Het voordeel is dat naaste de constante kwaliteit de prijs ook gunstiger en stabiel is.
Oisri oester

Nieuw in ons assortiment is deze oester uit Ierland. Je schrijft Oisri maar je spreekt uit Isri. Deze oester wordt  gekweekt door een van de beste kwekers uit Ierland. De oesters liggen in speciale bassins op een constante temperatuur, op voorraad bij een van onze toeleveranciers in Yerseke. 
Op de dag van levering worden ze ingepakt, wat u een maximale houdbaarheid garandeert. De oester is verkrijgbaar in de maten nr.4 en nr.3 en kan zich meten met de beste oesters welke op de markt zijn.

Draad wier

Na de strenge winter van 2018 was het draad wier verdwenen uit de Oosterschelde. Tot onze zeewier snijder Jan Kruijsse het afgelopen week toch ineens weer op een onverwachte plaats tegen kwam. Dit is een heel leuk en makkelijk wier dat je zo rauw op een stukje vis kan leggen.

Onze acties
We hebben iedere week een aantal mooie aanbiedingen. Klik hier om onze acties te bekijken!
Levering per bakfiets
W&A is aan het voorsorteren op de toekomst. We hebben een groot aantal klanten in het centrum van Amsterdam. Zoals iedereen weet is, is er bijna  geen doorkomen meer aan in het verkeer, in het centrum van Amsterdam, en hebben we steeds groter probleem met stikstof. Daarom maken we sinds kort regelmatig gebruik van Tring Tring. Wij rijden met onze bussen naar Amsterdam. Daar geven we aan de rand van de stad de bestellingen over aan fietsers (tringers) op bakfietsen die de verdere distributie voor hun rekening nemen.