Coquilles St Jacques
Een van onze specialiteiten zijn de schelpdieren. De meeste schelpen zoals kokkels, vongole, mosselen etc. komen op de dag van uw levering vers uit het water. Tijdens het seizoen voeren we Jakobschelpen van uit België, Frankrijk en Noorwegen.
Oesters
In de Oosterschelde worden op de tafels de mooiste oesters gekweekt. Gedurende de winter hebben we ze echter ook van de bodem. Vrijwel alle oesters die wij leveren zijn op de dag van levering bij onze afnemers, ingepakt. Buiten de Zeeuwse oesters hebben we veel andere merken in ons assortiment zoals bv de Gillardeau, Irish Mor, Geay en sinds enige tijd hebben we een eigen huismerk Taste of The Sea waarin we altijd zorgen dat hier de mooiste prijs/kwaliteit in zit.
Langoustines
Een van onze grootste specialiteiten zijn de langoustines. We kunnen deze bijna dagelijks leveren in allerlei maten. Verkrijgbaar in de maten 3-5, 4-7, 6-9, 8-12, 13-15 en 16-20.
Aanvoer verse vis
Onze inkopers kopen dagelijks op de diverse visafslagen van Nieuwpoort t/m Göteborg de mooiste vissen. In België kopen we vooral coquilles, zeebaarzen, tongen en tarbot. Via de Nederlandse afslagen in vooral Scheveningen, IJmuiden en Stellendam kopen we de aanvoer van de Nederlandse schepen zoals garnalen, mullen, inktvissen, makrelen etc. Vanuit Denemarken en Zweden komt vooral de kabeljauw, tongschar en langoustines.
Gerookte vis
Voor alle soorten gerookte vis kunt u bij ons terecht. We kiezen zoveel mogelijk voor kleine rokerijen die de vis nog op ambachtelijke wijze roken. We hebben diverse soorten gerookte zalm en gerookte paling.
Onze acties
We hebben iedere week een aantal mooie aanbiedingen. Klik hier om onze acties te bekijken!
Nieuwe bestelbus
Vanaf heden is deze bus op de Nederlandse wegen te bewonderen. Wij hebben de gehele distributie in Nederland in eigen beheer. Een leuke bijkomstigheid is dat de helft van onze chauffeurs uit dames bestaat!!!