Beperking van onze dienstverlening
Door de grote impact van het coronavirus, is de gehele horecabranche in België en Nederland gesloten. Dit is voor ons bedrijf ook van grote invloed en betekend dat onze activiteiten na genoeg stil zijn komen te liggen. Wij zijn dan ook genoodzaakt om onze dienstverlening,  in ieder geval tot 6 april, of tot nadere berichtgeving van de overheid, tot een minimum te beperken. Het is nu nog voor niemand bekend hoe dit verder gaat. We wensen iedereen veel sterkte in deze hele onzekere tijd. Heeft u vragen schroom niet om ons te bellen.  
Gekweekte tarbot
De tarbot is de "Rolls Royce" van de Noordzee. Maar door de veelal hoge, en sterk fluctuerende  prijs is het voor veel restaurants niet meer mogelijk om deze vissoort op de menukaart te voeren. Deze gekweekte tarbot is al jaren op de markt, alleen werden ze niet groter als ca 2 kg. Nu worden ze echter in Spanje gekweekt tot wel 5-6 kg. We hebben nu gekweekte tarbotten in ons assortiment van 2-5 kg per vis. Het is wel zaak dat de vissen goed besterven anders is het vlees te hard. De prijzen staan voor langere tijd vast en hierdoor is uw gerecht nu makkelijker te calculeren. Het proberen waard!!!!!
Draad wier

Na de strenge winter van 2018 was het draad wier verdwenen uit de Oosterschelde. Tot onze zeewier snijder Jan Kruijsse het afgelopen week toch ineens weer op een onverwachte plaats tegen kwam. Dit is een heel leuk en makkelijk wier dat je zo rauw op een stukje vis kan leggen.

Onze acties
We hebben iedere week een aantal mooie aanbiedingen. Klik hier om onze acties te bekijken!
Levering per bakfiets
W&A is aan het voorsorteren op de toekomst. We hebben een groot aantal klanten in het centrum van Amsterdam. Zoals iedereen weet is, is er bijna  geen doorkomen meer aan in het verkeer, in het centrum van Amsterdam, en hebben we steeds groter probleem met stikstof. Daarom maken we sinds kort regelmatig gebruik van Tring Tring. Wij rijden met onze bussen naar Amsterdam. Daar geven we aan de rand van de stad de bestellingen over aan fietsers (tringers) op bakfietsen die de verdere distributie voor hun rekening nemen.