Zeebaars
Het seizoen van de wilde zeebaarzen is weer begonnen. Deze baarzen worden vaak door sportvissers met de hengel gevangen en via de visafslag verkocht. Dit is de mooiste kwaliteit die je kan hebben. Daarnaast zijn er wilde zeebaarzen die met staande wantnetten worden gevangen. Deze zijn vaak te herkennen aan de "dikkere" buiken. Op dit moment hebben we echter ook grote kweekzeebaarzen uit Spanje. Deze zijn verkrijgbaar in de maten 1400-1800 gr en 1800-2600 gr. Deze kwaliteit is fabuleus en doet zeker niet onder voor de wilde zeebaarzen. Het voordeel is dat naaste de constante kwaliteit de prijs ook gunstiger en stabiel is.
Oisri oester

Nieuw in ons assortiment is deze oester uit Ierland. Je schrijft Oisri maar je spreekt uit Isri. Deze oester wordt  gekweekt door een van de beste kwekers uit Ierland. De oesters liggen in speciale bassins op een constante temperatuur, op voorraad bij een van onze toeleveranciers in Yerseke. 
Op de dag van levering worden ze ingepakt, wat u een maximale houdbaarheid garandeert. De oester is verkrijgbaar in de maten nr.4 en nr.3 en kan zich meten met de beste oesters welke op de markt zijn.

Rauwe Hollandse garnalen

De Wieringer familie Van Eekelen steekt haar nek uit met de ontwikkeling van een nieuwe markt voor rauwe Hollandse garnalen en vriest deze aan boord in.
De WR 289 is de enige garnalenkotter met een overdekt verwerkingsdek en vriescapaciteit aan boord. Bij de nieuwbouw vier jaar geleden is al rekening gehouden met het idee om conserveervrije garnalen aan boord te verpakken, daarvoor staat ook een verpakkingsmachine aan dek.
De schone garnalen worden in doosjes van circa 2,5 kilo verpakt. Na het verpakken gaan de doosjes in rekken in het vriesruim. Om kruisbesmetting te voorkomen kan en mag er in de weken dat rauwe garnalen worden ingevroren niet tegelijk ook garnalen aan boord worden gekookt.

Onze acties
We hebben iedere week een aantal mooie aanbiedingen. Klik hier om onze acties te bekijken!
Zeeuwse zomeroesters
Een van onze leveranciers heeft zich nu toegelegd op een speciale kweek van Zeeuwse zomeroesters. Op een van de beste percelen in de Oosterschelde hangen de oesters nu in speciale hangmanden in het water.  Doordat deze manden in het water heen en weer wiegen zijn de oesters constant in beweging. Hierdoor krijg je prachtige, diepe en mooi gevormde oesterschelpen. Omdat de schelp zo diep is groeit de schelp helemaal vol met visvlees. We hebben hele hoge verwachtingen voor de komende zomer van deze innovatieve kweekvorm. We houden u op de hoogte.