Seizoen lamsoor van start
Vanaf week 15 zijn wij weer begonnen met de verkoop van de Zeeuwse lamsoor. Momenteel is de aanvoer nog gering vanwege het koude weer maar de verwachting is dat zodra het warmer wordt deze gestaag zullen groeien.
Oosterschelde kreeft seizoen van start
Vanaf 1 April is het seizoen van de Oosterschelde kreeft weer begonnen. Momenteel is de aanvoer hiervan nog niet goed te noemen dit heeft ook net als de lamsoor weer te maken met het koude weer waardoor de watertemperaturen nog niet optimaal zijn.
Seizoen bodem mosselen gesloten
Momenteel is het seizoen van de bodem mosselen gesloten, Maar we hebben een goed alternatief aan te bieden namelijk de Deense hangcultuurmosselen. Het vleespercentage van deze mosselen is met 35 % dan ook goed te noemen.
Onze acties
We hebben iedere week een aantal mooie aanbiedingen. Klik hier om onze acties te bekijken!
Levering per bakfiets
W&A is aan het voorsorteren op de toekomst. We hebben een groot aantal klanten in het centrum van Amsterdam. Zoals iedereen weet is, is er bijna  geen doorkomen meer aan in het verkeer, in het centrum van Amsterdam, en hebben we steeds groter probleem met stikstof. Daarom maken we sinds kort regelmatig gebruik van Tring Tring. Wij rijden met onze bussen naar Amsterdam. Daar geven we aan de rand van de stad de bestellingen over aan fietsers (tringers) op bakfietsen die de verdere distributie voor hun rekening nemen.