sinds 2006

Sinds de oprichting in 2006 is W&A Fish in hoog tempo uitgegroeid tot een gewaardeerde leverancier van hoge kwaliteit vis en schaal- en schelpdieren. Horecagelegenheden, groothandels en de voedselindustrie in heel Europa vertrouwen op ons uitgebreide assortiment en uitstekende dienstverlening. Van kabeljauw, zalm en tong tot mosselen, kreeft en coquilles; ons assortiment is ongekend groot. Wij leveren zowel verse als diepgevroren producten.

W&A Fish houdt alles zoveel mogelijk in eigen hand, of het nu gaat om het inkopen rechtstreeks op de visafslag, het op ambachtelijke wijze verwerken zoals fileren of het zorgvuldig invriezen of vacumeren. Dit alles gebeurt volgens de HACCP richtlijnen, want alleen zo kunnen we de hoogste kwaliteit aanbieden met concurrerende prijzen en snelle levering. Ook onze langdurige relaties en korte lijnen met leveranciers dragen hieraan bij.

W&A Fish is gevestigd in Yerseke, het dorp aan de Oosterschelde dat bekend is vanwege zijn mosselpercelen en oesterputten. Ons bedrijf heeft ruim twintig enthousiaste medewerkers en wordt geleid door Wim Koole en Günther Blok.